Portal Terapeutes.cat

El portal de Terapeutes és una plataforma en línia de recerca de terapeutes a Catalunya i Balears. Podràs trobar terapeutes de l'àmbit de la psicologia, fisioteràpia, teràpia ocupacional, logopèdia, teràpies alternatives...

¿Per a quins professionals està orientat el portal de Terapeutes.cat?

Terapeutes.cat està orientat únicament als /les professionals que apliquen la teràpia en el seu àmbit professional.

Com em beneficia tenir el meu perfil com a professional a Terapeutes.cat?

Tenir un perfil com a professional a Terapeutes.cat farà que tinguis més visibilitat online i poder així ampliar el teu número de pacients. A més, pots compartir el teu perfil de Terapeutes a les xarxes socials per poder informar dels teus serveis als teus contactes com si es tractés d'una pàgina web.

Quin cost té anunciar-se com a professional a la plataforma?

El servei de registre d'un perfil professional BÀSIC és gratuït. Pots veure les diferents tarifes Tarifes Terapeutes.cat segons les característiques que desitgis

Terapeutes.cat intervé en els meus cobraments com a professional?

Terapeutes no intervé en cap cas en les transaccions, el que significa que Terapeutes no té cap responsabilitat, directa o indirecta, en les transaccions entre interessats/des i professionals per el pagament de serveis o en els acords que aquests arribin entre si.

Terapeutes, en la seva qualitat de simple anunciant, no pot garantir el pagament de les prestacions de serveis dels professionals, ni la veracitat o exactitud de les informacions reflectides en la descripció dels professionals ni la informació proporcionada per aquests.

Com contacta un interessat/da amb el professional?

Tu decideixes com vols que et contactin. Les dades que registris al teu perfil seran visibles per a qualsevol persona. La plataforma Terapeutes no exerceix d'intermediari entre l'usuari i el/la terapeuta.

Termes i Condicions Legals

Pots veure tot el relacionat amb el tractament de dades en el següent link Política de privacitat